top of page

SEO Cursus Deel 2

Heey, daar ben ik weer! Zoals ik jullie de vorige keer vertelde heb ik bij Iris Rutte een SEO cursus gevolgd. Je kan haar website hier vinden. Deze deed ik digitaal, kreeg ik duidelijke uitleg, filmpjes en heb twee telefoongesprekken met haar gehad. Een poosje geleden kondigde zij aan dat zij ook een 'live' SEO cursus zou geven in een klein groepje. Ik greep de kans om haar dan ook eindelijk te mogen ontmoeten.

Ik vind het belangrijk mijn website up-to-date te houden en relevant te houden. Ik vind het lastig om met tekst te werken omdat foto's natuurlijk al veel vertellen. Toch heeft Iris mij weten te stimuleren en te enthousiasmeren om mijn website meer tekst te geven en dus de SEO te verbeteren.

Ik heb veel van haar geleerd en het was een gezellig groepje waar we elkaar tips gaven en goed konden sparren.

Eenmaal onderweg naar huis zat ik vol inspiratie en zin om aan de slag te gaan. Het was een rit van bijna 1,5 uur, maar het was het zeker waard.

Mocht je de kans krijgen met Iris samen te werken zou ik deze met beide handen aanpakken. Zij is vriendelijk en geeft echt om de mensen waarmee ze werkt.

Vanaf 2 September begint haar nieuwe cursus 'verkooppsuchologie' en ik ben blij dat ik deze mag gaan volgen! Mocht je enthousiast geworden zijn, de link naar de cursus vind je hier!


Binnenkort weer een post van mij!


9 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page