top of page

Bloggen, SEO Cursus en Behind the Scenes


Welkom op mijn nieuwe blog! Hier zal ik mijn ervaringen delen als fotograaf maar zal ik ook interessante vraagstukken behandelen.

Het lijkt mij leuk jullie mee te nemen in mijn wereld van fotografie. Een wereld die ik prachtig vind. Ik kan zo gelukkig worden van een foto die gelukt is en een klant die er nog blijer van wordt. Ik kan ook uren nemen om een foto na te bewerken. En dan zo te retoucheren dat het er uiteindelijk alsnog natuurlijk uitziet. Ik hou van een rauwe maar natuurlijke uitstraling van mijn foto's. Aan de andere kant hou ik ook heel erg van foto's die licht en lieflijk zijn.


Een paar maanden geleden ben ik het instagram account van Iris tegengekomen. Zij helpt ondernemers te groeien door middel van SEO. Zij geeft hier cursussen in maar is ook zeer actief op instagram. Zij houdt zich met veel dingen bezig, maar het belangrijkste voor haar is haar klanten verder helpen waar ze vastzitten en ze meer zichtbaarheid te geven in Google.

Ik ben haar gaan volgen omdat ik SEO zelf heel interessant vind. Maar ook omdat zij een hele fijne en warme stem heeft. Haar kleine 'vlogs' op instagram luisteren fijn en zijn duidelijk.

Zo'n drie weken geleden heb ik de knoop doorgehakt dat ik heel graag een cursus bij haar wil volgen. Ik wil mijn horizon verbreden en kijken wat er allemaal mogelijk is in de wereld van SEO.

Ik heb eerst met haar een kennismakingsgesprek gehad en later heb ik van haar een heel boekwerk ontvangen met feedback over mijn website en uitleg hoe ik dingen kan verbeteren.

Ikzelf ben niet zo'n hele grote fan van lezen. Dit komt meer omdat ik heel langzaam lees en mijzelf er lastig toe kan zetten om dan ook lang te lezen. Maar haar pdf die ik ontvangen heb leest heerlijk weg. Het is duidelijk, overzichtelijk en helpt mij verder te groeien. Je kan haar vinden op https://www.irisrutte.nl/ ,

Neem zeker een kijkje op je website als het een keer door je hoofd geschoten is om je meer te verdiepen in SEO. Ik denk dat Iris de aangewezen persoon is om je te helpen. Ze beantwoord al je vragen als je ergens niet uitkomt en maakt het gemakkelijk te begrijpen.


Naast dat ik nu wil gaan bloggen en dat ik bezig ben met de SEO cursus bij Iris, ben ik ook bezig mijn website te veranderen. Ik ben daar eigenlijk altijd mee bezig. Kleine dingen aanpassen, dingen mooier maken en optimaliseren. Naast dat ik om veel feedback vraag aan de mensen om mij heen heb ik nu ook feedback van Iris, wat mij erg op weg helpt. Het is soms lastig een goede balans te vinden tussen het een en het ander, maar ik denk dat mijn website er over een paar weken heel anders uit zal zien. Ik hoop dat jullie hem mooi vinden, en feedback is altijd welkom!2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page